WoonZorg Initiatief Leiderdorp

kleinschalig georganiseerde herstelzorg: persoonlijk en vertrouwd

Uw verblijf

Eigen appartement                                                                                                                                               Het gebouw biedt 9 zelfstandige eenpersoons, gelijkvloerse appartementen op de begane grond. Elk appartement heeft een woonoppervlak van ongeveer 47 m2. Het appartement bestaat uit een woonkamer met pantry, een slaapkamer met aangrenzend een ruime aangepaste badkamer met toilet, wastafel en douche. Alle wooneenheden hebben een kabel- en internetaansluiting. Uiteraard zorgt de aanwezigheid van een personenalarmering voor uw veiligheid en biedt u de mogelijkheid om hulp en ondersteuning te vragen als dit gewenst is.         
U kunt uw appartement naar eigen smaak inrichten uiteraard.
Gemeenschappelijke ruimten.
Naast de zelfstandige appartementen is er een ruime, gezellige gemeenschappelijk woonkamer. Desgewenst kunt u hier verblijven en de maaltijden worden hier gezamenlijk genoten. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw was te (laten) doen, mocht u niemand hebben die dit voor u kan doen.   

Om het zorgcomplex heen is een heerlijke, ruime tuin. Elk appartement heeft een loopdeur naar een stukje privé tuin. Tevens is er ruim bemeten en besloten terras waar men heerlijk beschut buiten kan zitten bij mooi weer.   

Plattegronden zijn te bekijken en te downloaden op de pagina 'Downloads'. Hier treft u ook een digitale folder aan van het woonzorg initiatief.